NIET ALLEEN VERANDEREN, MAAR OOK VERBETEREN.

  De wereld verandert, en snel ook. Deeltijdauto’s, Co2 uitstoot, files, afstandswerken, concurrentie, internet, specialisering: allemaal zaken waardoor niet alleen de samenleving verandert, maar ook de arbeidsmarkt. De traditionele werkgever-werknemer verhouding wordt steeds flexibeler. Dat levert niet alleen meer vrijheid en verantwoordelijkheid op, maar kan ook inspireren.

Na vele jaren een middelgroot communicatiebureau geleid te hebben, heb ik onder andere om bovenstaande reden besloten het anders aan te pakken. Dat heeft geleid tot de omzetting van een het traditionele organisatie naar het hedendaags platform voor off- en online communicatie. Het effect? Meer flexibiliteit, lagere kosten, betere resultaten, meer werkplezier.

CKK Liberté is eigenlijk een soort kameleon. Het past zich aan op de ondergrond waarop het zich beweegt. Kortom, Zoek je een solistische specialist op het gebied van concept, vormgeving, dtp, tekst, webdevelopment, applicatieontwikkeling, organische SEO of SEA, dan krijg je die. Geen overhead, maar gewoon een op een. Zoek je een hoofdaannemer die alle communicatie componenten coördineert, dan is dat gezien onze hechte samenwerking ook geen probleem. Afhankelijk van de opdracht wordt is er een hoofdaannemer aangesteld die het project trekt.

Even voor de duidelijkheid: CKK Liberté is geen gespecialiseerd uitzendbureau, maar gewoon een groep samenwerkende specialisten, die elkaars krachten delen. We werken ieder voor eigen rekening en risico en pakken totaalprojecten samen op.

 

Profiel Bart Langereis:

Werkplek: Zaandam.

Leeftijd: nooit oud genoeg om te leren.

Trefwoorden: reclamedier, denkt graag out of the box, neemt graag het voortouw, beeld en tekst gedreven.

Ervaring in: copywriting en SEO formats, ontwikkeling communicatieconcepten, projectbegeleiding.

Ervaring met: financiële dienstverlening (o.a. Rabo/ING), gezondheidszorg (o.a. Evean, PartiCura, Kraamzorg),
techniek (Erics, Perk, Erdi), watersport (Yamaha), automotive (oa Peugeot, Volkswagen, ProMobility),
personeel (PDZ, Seniorstaff), accountancy, vastgoed (o.a. KRK, VLIEG, Haverkamp), infra (o.a. Erdi, Germieco).

 

 Benieuwd naar recent werk?:


Voor KRK maak ik regelmatig het magazine Sprekende Zaken.
Recent heb ik alle teksten voor de website volgens een SEO Format geschreven.

 
In samenwerking met een aantal online experts ontwikkelden wij een speciale website voor Yamaha ontwikkeld.
Ik was daarbij verantwoordelijk voor het concept en het SEO Format en de outlines voor de Adwords campagne.

 
Als antwoord op de marketingstrategie van de leasemaatschappij ProMobility ontwikkelde ik met een team van ‘onliners’ het regioblog wij-bewegen.nl.


Voor PBBZ ontwikkelde ik in teamverband een nieuwe huisstijl en de online omgeving pbbz.nl.Voor BJK ben ik ingezet voor het restylen van de huisstijl en het ontwikkelen van de online omgeving.
Mijn handen en hersens werden gebruikt voor het concept en de teksten voor de website, brochures en digitale uitingen.