Online

De basis van effectieve online communicatie wordt gevormd door een website met een maximale performance. Wij ontwikkelen websites van begin tot eind, dus vanaf ontwerp tot en met de bouw en de vervaardiging en plaatsing van content. Voor het ontwikkelen maken wij gebruik van (open source) platforms zoals Joomla en Wordpress. Systemen die over een gebruikersvriendelijk CMS beschikken en bovendien continu uitgebreid kunnen worden met nieuwe modules en applicaties. Ook behoort de ontwikkeling van maatwerksoftware tot de mogelijkheden.

Alle websites die wij ontwikkelen zijn bij oplevering ingericht op het maximaliseren van organische traffic op uw site. Naast dat wij SEO vriendelijke teksten schrijven, zorgen wij ook voor de benodigde metadata en alt-tags. Wilt u ook betaalde traffic opuw site, dan kunnen wij aanvullend een Adwords campagne voor u opzetten.

Voor een grote groep opdrachtgevers verzorgen wij ook dagelijks het technische onderhoud van websites.

 

Offline

Door de toenemende online communicatie leidt ‘communicatie in print’ tot steeds meer onderscheid. Het is tastbaar en minder vluchtig. Daarom kiezen opdrachtgevers toch weer voor print als het gaat om nieuwsbrieven, jaarverslagen, brochures en folders. Dan kan je namelijk nog echt iets weggeven en een ander blij maken.