WAT HOUDT ONS IN BEWEGING

Niets veranderlijker dan een werkdag bij CKK. Er staan altijd een aantal klussen op de rol. De een in behandeling bij de studio, de andere wacht op een ‘go’ van de klant en dan zijn er de nodige opdrachten die in de pressure coocker zitten voor de creatieve uitwerking.
En dan hebben we het nog niet gehad over de sproedjes die er dagelijks tussendoor fietsen.
Hieronder een paar voorbeelden van opdrachten die net afgerond zijn, of op het punt van oplevering staan.

 


Voor PBBZ ontwikkelde wij na een fusie een nieuwe huisstijl en website.

 
Wij-bewegen is een marketingconcept van ProMobility. Het communicatieconcept kwam uit onze handen en wordt binnenkort uitgerold.
Een regioblog gevoed door contentpartners is de bindende factor tussen alle doelgroepen van ProMobility.

 
Stam gerechtsdeurwaarders, incasso en juridisch advies wil een aantal nieuwe diensten gaan aanbieden. Mooi moment om de website weer eens te upgraden qua look and feel. De homepage werd door CKK voorzien van menubanners en een slideshow. Door een tweede menustructuur werd de site toegankelijk en beter navigeerbaar. Verder werd een chatfunctie geïnstalleerd en werden er nieuwe contentpagina’s aangemaakt.
Voor een sneak preview van de site op de ontwikkelomgeving klikt u op het logo.

  "/
Voor debesteboten.nl van Yamaha ontwikkelden wij een Adwords campagne (incl. remarketing) die recent is aangepast aan de seizoensontwikkeling. De online campagne was voornamelijk gericht op de proefvaardag die op 21 mei jl succesvol werd afgerond. Vanaf nu stellen wij opnieuw elke dag de campagne bij op boot-motorcombinaties. We blijven scoren met een gedeelde eerste plaats in google.